Våre ansatte

Torgeir Larsen

Daglig leder/salg

torgeir.larsen@servicegutta.no

Thomas Larsen

Avdelingsleder

Vedlikehold/snekkering/flytting/renhold

thomas.larsen@servicegutta.no

Jim Richart Askeland

HMS leder/Maler og Fasaderenhold/Takfornying

jim.askeland@servicegutta.no

Eirik Larsen

H.R

eirik.larsen@servicegutta.no

Om oss

Servicegutta er et selskap som ble etablert 2017, med fokus på leverer flere servicetjenester og håndtverktjenester  under ett tak, og som tar alle små og mellomstore servicetjenester og håndverksmessige utfordringer på strak arm.   Vi har variert bakgrunn både innen snekring, maling, enkelt hagearbeid, pakking, flytting og renhold.  Ved behov samarbeider vi med, og har avtaler med lokale elektrikere og rørleggere, slik at alt blir fagmessig levert, og riktig i forhold til lover og forskrifter. 

Vi ønsker å tilby våre tjenester til alle typer private husholdninger, meglerhus, verger og offentlige og statlig instanser som trenger en hjelpende hånd. 
I tillegg til at vi selvfølgelig tar små og mellomstore oppdrag fra lokale bedrifter, som trenger hurtig hjelp med en eller annen av våre servicetjenester eller  håndverktjenester. 

Vi har store lokaler på Skolmar 34, bestående av kontorer, verksted og lager.

Servicegutta er klare for alle typer små og store oppdrag for bedrifter, private og offentlige virksomheter.  Trenger dere å få flyttet på noen vegger, skiftet en dør eller et vindu, sette opp en trapp eller terrasse, ta kontakt så gir vi en god pris på dette.  Ingen oppdrag for små, og blir oppdraget, stort har vi mange lokale samarbeidspartnere, som trår til på kort varsel.

Vi tar alle typer malingsoppdrag, smått og stort.

Vi disponerer en rekke varebiler av varierende størrelse og har lang erfaring i flytteoppdrag, hvor vi kan hjelpe til med pakking, flytting og nedvasking små og store lokaler/hus, leiligheter.  Har dere behov for midlertidig lagring, kan vi bistå med dette.  Vi har lagerlokaler i Sandefjord og Larvik.

Trenger dere generell hjelp til vask av hus, leilighet eller kontor lokaler, kan vi tilby gunstige avtaler på dette.  Vi har en rekke dyktige og effektive rengjøringsmedarbeidere i arbeidstokken, og ved behov leier vi inn ekstra hjelp.

Ellers kan vi bidra med alle typer små og mellomstore vaktmester/gartner oppdrag.  Det være seg enkeltstående oppdrag, hvor dere trenger litt «muskler» og håndverkerbistand, eller litt lengre gjentagende vedlikeholdsoppdrag. 

Når snøen kommer kan vi også bistå med snømåking osv.

Kort sagt!!

Trenger dere hjelp innen snekring, maling, flytting, nedvasking, lagring, hagearbeid osv.!!
Ta kontakt med Servicegutta, så fikser vi dette på en profesjonell og hyggelig måte, og ikke minst til en fornuftig pris.

Besøk oss

Vi er her for å hjelpe deg!

Trenger dere hjelp innen snekring, maling, flytting, nedvasking, lagring, hagearbeid osv.!!
Ta kontakt med Servicegutta, så fikser vi dette på en profesjonell og hyggelig måte, og ikke minst til en fornuftig pris.